Saturday, September 16, 2006

Tacere

Ma intreb daca as putea sa tac si sa spun totul in acelasi timp. Pentru ca tacerea adinca e cea mai buna pictura a vietii noastre: o frintura de zgomot, apoi...tacere pentru eternitate. Ne putem gasi (nu regasi, pentru ca nu ne-am gasit niciodata) in tacere? Putem posta tacere? Ar fi mai expresiv decit 1000 de cuvinte...un blog compus din posturi in care nu scrie nimic...

5 comments:

Unknown said...

Bine ai venit!
Sigur, poti sa taci atunci cind esti singur cu tine insuti si ai nevoie sa te asculti numai pe tine. Tacerile sint uneori mai graitoare decit vorbele. Dar uite ca si cuvintele au rostul lor si daca nu erau ele, iar tu te multumeai sa taci, nu aflam ce parere ai despre tacere. :)
Mai scrie, Ahile, ca te astept!

cronicaru' said...

prin 96-97, sa mor dak nam vrut sa public nimic. Eram la curierul national si fusese un blat ordinar nu mai tin minte meciu, cronica la care io am vrut sa nu scriu nik, doar sa dau un titlu si sa las spatiu gol pt a completa cititorii. Bineinteles ca n-a vrut sefu meu de atunci Ralu Filip.
PS. Poate tu ai vrut ceva mai spiritual, si io nam fost in stare...
PS1 Si io mai astept sa scrii ahile

Ahile said...

Bai va multumesc pentru comentarii! De cind asteptam sa ma bage si pe mine cineva in seama :)!
Ma simt flatat de cuvintele lui shmeny care e la fel de spirituala cum o stiam. Sper sa-mi vina inspiratia cit mai repede. Primul post a fost de proba sa vad cum arata blogul. Inca n-am scos artileria grea la inaintare.

Cronicare, e geniala ideea si originala. Ar fi fost interesant daca se aproba. Cred ca doar aia de la Gazeta ar fi in stare de asa ceva.
Nu, n-am vrut sa fiu spiritual. Pentru ca eu sint tot timpul spiritual. E un fapt. Comentariul tau e binevenit.
La ultimul PS esti ironic sau gelos? :)

cronicaru' said...

Nici urma de ironie. Ce sa mai zic de gelozie...Era un fel de bun venit, o continuare a ceea ce-ti urase si shmeny. :)
PS. De foarte multe ori, cuvintul are exact intelesul sau, fara sa poarte o masca. Un cuvant in pielea goala...

Anonymous said...

cititi blog-ul intreg, destul de bine