Tuesday, May 29, 2007

Raspunsul la Scrisorica de amor

Stimate Domn,

Referitor la mailul pe care ni l-ati transmis in data de 25 mai, dorim sa va reamintim ca prin semnarea contractului de leasing ati acceptat conditiile de finantare oferite de catre societatea noastra. Dupa cum desigur ati remarcat din lecturarea contractului, toate costurile si comisioanele aferente finantarii sunt mentionate expres in contractul de leasing. Obtinerea unor numere preferentiale constituie un serviciu suplimentar solicitat de catre dumneavoastra iar contravaloarea acestui serviciu v-a fost facturata in conformitate cu tariful practicat de firma noastra pentru o astfel de prestare.
Societatea noastra nu intentioneaza in nici un fel sa isi insele clientii si tocmai din acest motiv, atat cursul la care se factureaza cat si cheltuielile de inmatriculare sunt mentionate in contract si ati avut posibilitatea sa luati cunostinta de valoarea lor.
In speranta ca cele de mai sus au fost de natura sa raspunda intrebarilor pe care ni le-ati adresat va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Cu stima,Tiriac Leasing IFN SA


Eeeee, ce ziceti?! Frumos raspuns si lamuritor: Ce vrei ma? mUE? N-ai citit contractul, ce ne tot bati la cap.
Tin sa mentionez ca n-am citit contractul pentru ca are jde pagini scrise mic si in afara de asta e si foarte plicticos ca si lectura. Dar sint de vina. Ca n-am citit. Ca ei au tarife si le aplica dom'le, nu se joaca.
Sa fie de capul lor cu cine o mai semna cu ei.

4 comments:

cronicaru' said...

niste nemernici. ca multi altii de altfel. lipsa de bun simt. ce te-as indemna sa faci - baga matale astea doo scrisori pe forum la softpedia sa afle si baietii la cine se imprumuta. le-ai face un bine.

Anonymous said...

Bai ahile, puternicule...tu cand naiba mai ai de gand sa scrii????

Anonymous said...

Soon baby soon...
Sint io, Ahile si nu mai stiu passwordu...

Florentina said...

Ahile, esti varza:) Recupereaza parola, ca ai o leapsha de onorat :))